Kérdések és válaszok

Hova szállítotok?

- Magyarország: GLS házhozszállítás (1499 Ft) és Packeta átvevőhelyek (1099 Ft)

- Románia: Packeta átvevőhelyek (1 599 Ft)

Mindegyik szállítási opció utánvétes és rendelkezik készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőséggel (kivéve bizonyos Packeta átvevőhelyeket)!

Csehországba és Szlovákiába a www.cleaningstuff.cz/www.scrubdaddy.cz szállít!

Hogyan változtathatom a Scrub Daddy® súrolószivacsom keménységét?

Engedj hideg vizet a szivacsodra, hogy kemény legyen. Engedj rá meleg vizet, hogy puha legyen.

Mikor használjam kemény vagy puha állapotában a szivacsom?

Az erősen rászáradt koszok, ételmaradékok vagy odaégett ételek eltávolításához használd kemény állapotában - engedj rá hideg vizet. 

Használd puha állapotában - engedj rá meleg vizet -  általános mosogatáshoz vagy kevésbé makacs piszkok eltávolításához.

Milyen tisztítószerekkel használjam a Scrub Daddy® súrolószivacsom?

A Scrub Daddy® egyedülálló FlexTexture® anyaga képes akár csak víz használatával eltávolítani a foltokat vagy lerakódásokat, ezzel minimalizálva a kemikáliák használatát. Használd szódabikarbónával, ecettel, vagy egy csepp mosogatószerrel az általános otthoni takarításhoz!

Milyen felületeken nem karcol a Scrub Daddy® súrolószivacsom?

Független labor vizsgálatok alapján bizonyított, hogy a Scrub Daddy® nem a karcolja az alábbi felületeket:

Akril, aluminium, autó külső fényezés, öntöttvas, kerámia, króm, réz, kristály, zománc, üveggyapot, üveg, gránit, bőr, mészkő, márvány, teflon bevonatok, olajjal kezelt bronz, műanyag, porcelán, zsírkő, rozsdamentes acél, travertin (mésztufa), vinil, fa

A Scrub Daddy Colors® súrolószivacsnál a különböző színek csak különböző felületeken használhatók?

Nem. Mindegyik egyaránt alkalmazható bármilyen felületen.A döntés a tiéd, hogy melyik színt hol használod (pl. kék - konyha, zöld - kert, narancs - fürdőszoba).

Milyen tisztítószerekkel használjam a Scrub Mommy® kétoldalú súrolószivacsom?

A Scrub Mommy dörzsisFlexTexture® súroló oldalaalkalmas, hogy csak víz segítségével eltávolítsd az ételmaradékokat és makacs foltokat, ezzel minimalizálva a kemikáliák használatát. Ugyanakkor aszivacsos ResoFoam® oldalanagyon jól habosít egy csepp általános mosogatószerrel is. 

Meddig áll ellen a szagoknak a Scrub Daddy® súrolószivacsom?

A Scrub Daddy® FlexTexture® anyaga, független laboratóriumi vizsgálatok alapján 8 hétig ellenáll a szagoknak. 

Hogyan tisztíthatom vagy fertőtleníthetem a szivacsom?

Ha tisztítani szeretnéd helyezd a mosogatógép felső tálcájára, egy alapos átmosásra. Ha fertőtleníteni szeretnéd helyezd a mikrohullámú sütődbemaximum 1 percre

A Scrub Daddy® termékek tartalmaznak latexet vagy BPA-át?

Nem. A Scrub Daddy® termékek latex és BPA mentesek. 

A Scrub Daddy® termékek mérgezők?

A Scrub Daddy® súrolószivacs nem mérgező, de nincs tesztelve emberi vagy állati fogyasztásra. Mint más egyéb termékek esetében is - amelyhez gyermekek vagy állatok hozzáférnek - a felnőtt felügyelet kiemelten fontos.

Milyen anyagból készült a Scrub Daddy®?

A Scrub Daddy® egy egyedülálló polimer hab anyagból készült, amelynek FlexTexture® a neve és ami a Scrub Daddy Inc. saját fejlesztése. 

Hol gyártják a Scrub Daddy®-t?

A Scrub Daddy® termékeket az egyedülálló USA és német FlexTexture® alapanyagokból gyártják. A legtöbb termékünket az USA-ban gyártják.

A Cleaning Stuff a Scrub Daddy és a The Pink Stuff termékek kizárólagos forgalmazója Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon. Missziónk, hogy a legjobb takarítós cuccokkal lássunk el téged.